Storseans med Irene Nadén

Måndag 16 mars kl. 18.45

OBS! Seansen är på engelska utan tolk!

Återigen hälsar vi Irene Nadén från Helsingfors välkommen till vår förening! Irene är ett mycket erfaret och omtyckt medium. Hon har varit medveten om andevärlden sedan barnsben och har arbetat som spiritualistiskt medium och hållit kurser och utbildningar i mediumskap i över 30 år.

Irene är ordförande för Finlands Spiritualistiska Förening och hon har under åren även haft flera uppdrag inom olika internationella spiritualistiska organisationer. Hon har t. ex varit aktiv som styrelseledamot för International Spiritualist Federation (ISF).

En storseans med Irene är fylld av glädje och värme. Kom och var med, när Irene förmedlar budskap från nära och kära i andevärlden.

Privatsittningar på engelska och finska med Irene finns på söndag 15/3. Bokning: 0760183235.

Välkommen till en kväll fylld av härliga energier!

Entré för medlemmar 100 kr och 200 kr för dig som inte är medlem ännu. Lös ditt medlemskap i entrén för 300 kr. Betala med kontanter eller Swish!