Storseans med två medier

Yvonne Ackermann och Zander Bergman

Söndagen den 24 mars kl. 15.00

Intresse för det andliga och okända har Yvonne Ackermann haft så länge hon kan komma ihåg. När hon bestämde sig för att utveckla sin mediala förmåga, startade hon en kurs i Intuition, Mentalt mediumskap & Healing hos Terry Evans mellan 2012-2014. Efter det har hon fortsatt hos det brittiska mediet Billy Cook. Yvonne fortsätter som tränande medium i Speak of Spirit med Mia Ottosson och Carina Tanascovic samt i en medial utvecklingscirkel hos Fridfullt i Köping.

Zander Bergman har alltid varit känslig för energier och för andevärlden och har lätt att känna in människors känslor. Han brinner för att bevisa att livet går vidare efter den fysiska döden och att våra nära och kära fortfarande finns med oss.

Arrangör: Yvonne Ackermann