Storseans med Inna Invi och Jane Pond

Inna Invi och Jane Pond

Måndag den 20 april kl 18.45

(Obs! på engelska, tolkas ej )

Inna Invi (Ryssland/Schweiz) kommer åter till Stockholm och har storseans efter sin helgkurs. Medverkar gör även mediet Jane Pond (Storbritannien).

Inna Invi och Jane Pond ger personliga budskap från nära och kära i andevärlden. Inna har gått mentorskap/utbildningar hos det engelska mediet Mavis Pittilla samt flera andra kända medier bl. a Tony Stockwell, Paul Jacobs, Simon James och Brian Robertson.

Jane Pond håller också privatsittningar den 17-18/4 2020. (500 kr). Anmälan och bokning till Helen på: helen@resonansen.se

Alla är hjärtligt välkomna till en spännande och glädjefylld kväll i gemenskap med andevärlden!

Vid storseans öppnar dörrarna 18.00 och stänger 18.45.

Entré för medlemmar 100 kr och 200 kr för dig som inte är medlem ännu. Lös ditt medlemskap i entrén för 300 kr. Betala med kontanter eller Swish!