Storseans med Zander Bergman

Måndag 28/10 kl. 18.45

Zander Bergman har alltid varit känslig för energier och för andevärlden, och han har lätt att känna in människors känslor. Han brinner för att bevisa att livet går vidare efter den fysiska döden och att våra nära och kära fortfarande finns med oss.

För Zander är det viktigt att ge så mycket bevis han kan så, att du utan tvivel känner igen de som kommer och det som de vill förmedla. Oavsett om du är nyfiken på om livet går vidare efter döden eller saknar någon, kommer han att göra sitt bästa för att försöka få dig att känna deras närvaro.

”Nu är det snart dags igen för mig att hålla seans igen hos Stockholms Spiritualistiska Förening, ska bli jättespännande och jag ser verkligen fram emot det och hoppas vi ses där!”

Entré för medlemmar 100 kr och 200 kr för dig som inte är medlem ännu. Lös ditt höstmedlemskap i entrén för 200 kr.
Betala med kontanter eller Swish!

Hjärtligt välkommen!