Storseans med Marianne Danielsson

Måndagen den 24 februari kl. 18.45

I kväll hälsar vi Marianne Danielsson välkommen till oss. Hon är certifierat medium och healer.

Marianne är född med sin mediala gåva och hon har alltid på ett eller annat sätt velat hjälpa andra. Mariannes resa till certifierat medium i mentalt mediumskap började 2014, då hon bestämde sig att ta sin gåva på allvar och började sin utbildning hos Elisabeth Edborg i Seven Stars Center.

Marianne är en länk mellan dig och andevärlden och hon använder sina sinnen, syn (clairvoiance), hörsel (clairaudience),  känsel (clairsentience) och intuition för att tolka informationen hon får från andevärlden.

Läs gärna mer om Marianne på hennes hemsida:

www.mediummarianne.se

Entré för medlemmar 100 kr och 200 kr för dig som inte är medlem ännu. Lös ditt medlemskap i entrén för 300 kr.  Betala med kontanter eller Swish!

Välkommen till en härlig kväll!