Storseans med Helena Vestin den 7 november 2021

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är Helena-Vestin.jpg

Söndag 7 november 2021 kl. 15:00

Hjärtligt välkomna till en storseans med Helena Vestin från Smedjebacken i Dalarna. Helena är certifierat medium och healer samt diplomerad lärare i mediumskap. Hon har arbetat som certifierat medium sedan 2011 och hon är ordförande i föreningen Spiritualistiska Sällskapet.

I Sverige har Helena gått mediumutbildning under Mia Ottosson och hon har även gått flera kurser på The Arthur Findlay College i England. Där har hon haft flera kända engelska medium som lärare bl. a Paul Jacobs, Simone Key, Bryan Robertsson Mavis Pattilla, Colin Bates  och Colin Fry.

Helena har bred erfarenhet som medium och hon arbetar mycket färgstarkt i spiritualismens anda med både ord och bild.

Läs mer om Helena på hennes hemsida: www.helenavestin.se

Det finns möjlighet till privatsittning måndag den 8 november. Kontakta Helena på telefon: 0739 177 151 för vidare information.

Med anledning av Covid -19 och begränsade platser till våra seanser har vi infört förbokning. Skicka ett mejl till:

och förboka din plats. Betalning sker sedan vid entrén.

Vi följer FHM:s allmänna råd med handtvätt, avstånd och  inga förkylningssymtom.

Vid söndagens storseans öppnar dörrarna kl. 14:15 och stänger kl. 15:00. Entré för medlemmar 100 kr och 200 kr för dig som inte är medlem ännu. Betala med kontanter eller Swish.

Varmt välkomna!