Storseans med Speak of Spirit

kl. 13.00 söndagen den 23 oktober 2022

Mia och Carina

Välkommen till en seans med andlig gemenskap och samvaro med de, som lämnat den fysiska kroppen men ändå vill visa sin kärlek.

Mia Ottosson & Carina Tanaskovic från Speak of Spirit inbjuder till en kväll med inspiration, healing och andekontakter. Det kommer även bli andlig konst och tolkning utav den.

Mia har jobbat som professionellt medium i nästan 20 år.  Hon är den enda i Norden, som jobbar som lärare och kursorganisatör på det prestigefulla colleget Arthur Findlay/Stansted Hall, där hon också har gjort sin lärarutbildning.

I Sverige har Mia startat upp Speak of Spirit, som är en spiritualistisk gemenskap och som hon driver tillsammans med Carina.

Carina började utveckla sin medialitet 2008 och hon har gått otaliga kurser i mediumskap för många olika lärare i olika länder. Några år senare träffade hon Mia och det ”klickade” direkt och de har idag ett mycket nära samarbete. Carina är utbildad healer och vidareutbildar sig i esoteriskt mediumskap, shamanism & mystik.

Mer info: https://speakofspirit.se/

Vid söndagens storseans öppnar dörrarna kl. 12:15 och stänger kl. 13:00. Entré för medlemmar 100 kr och 200 kr för dig som inte är medlem ännu. Betala med kontanter eller Swish.

Varmt välkomna!