Seans med tre medium

Torsdag 20/4 kl. 18.45

Varmt välkomna till en storseans med tre medium. Detta blir garanterat en spännande och trevlig kväll, då medierna Annika Westerling, Susanne Andersson och Bo Bergman förmedlar budskap från våra nära och kära på andra sidan.

Annikas mediala väg började redan som barn. Hon blev certifierad 2020 och har sedan dess arbetat som medium och healer. Annika är en styrelsemedlem i SFF. Hon anser att det är en ynnest att få hjälpa människor med vägledning och kontakt  från andra sidan.

Bo har lång erfarenhet av medialt arbete och han har varit verksam som certifierat medium och healer i över 20 år. Bo har också varit aktiv som styrelseledamot och numera som ordförande i vår förening SSF.

Susanne är också en mångårig styrelsemedlem i SSF och under hösten 2019 blev hon mediumcertifierad av Speak of Spirit. Susanne anser att vara en länk mellan andevärlden och vår verklighet är en fantastisk möjlighet, att kunna visa på att livet fortsätter efter den fysiska döden.

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med andevärlden!

Varmt välkomna!

Vid kvällens storseans öppnar dörrarna kl. 18:00 och stänger kl. 18:45.
Entré för medlemmar 100 kr och 200 kr för dig som inte är medlem ännu. Lös ditt medlemskap i entrén för 300 kr. Betala med kontanter eller Swish!