Sacred Sound Journey med Malin Edström

söndag 12/3 kl. 14.00

Sacred Sound Journey – En läkande resa för kropp och själ

Vill du färdas bort med hjälp av kristallklara toner? Delta i en läkande resa?

Under en Sacred Sound Journey låter du tonerna flöda över och igenom varje cell i din kropp i läkande vibrationer. Genom sin röst och kristallinstrumentets terapeutiska toner för Malin dig med på en inre, själslig resa. Detta för att hjälpa din kropp, tanke, känsla och ande aktivera den läkning som du behöver för att nå ditt fulla, autentiska potential och låta din ande färdas på en inre resa för återhämtning och utveckling.

Malin Edström är utbildad Spiritual Healer via SNU i England, medium samt klassisk sångerska, som nu inriktat sig på läkandekraften i musik, ton och vibration. Hon har studerat själens medvetande och andevärlden i över 20 år och är ständigt nyfiken och utforskande. Stärkt av kvantfysikens principer kopplar hon samman vibrationen från skapelsen i universum och för in den i vår jordliga frekvens.

Vi öppnar dörrarna kl. 13:15 och stänger kl. 14.00.
Entré 100 kr.
Betala med kontanter eller Swish!

Varmt välkommen!