Aktuellt

Om du vill delta i våra storseanser, måste du först mejla oss och förboka plats.

Observera att vi har flyttat. Ny adress: Högbergsgatan 48 Stockholm

Onsdag 25/5 kl. 19.00 Online-seans med Bo Bergman och Susanne Andersson

Seansen kommer att hållas via zoom.

Vill du vara med mejla till  info@stockholmsspiritualistiskaforening.se  och swisha 100:- till 123 042 79 48, skriv seans och din mejladress. Obs! Betala senast dagen före seansen. Vi mejlar sedan zoomlänken.

Ikväll har vi glädjen att se Bo Bergman och Susanne Andersson hålla en digital seans. Bo har lång erfarenhet av medialt arbete och han har varit verksam som certifierat medium och healer i över 20 år. Bo har också varit aktiv som styrelseledamot och numera som ordförande i vår förening SSF.

Susanne är också en mångårig styrelsemedlem i SSF och under hösten 2019 blev hon mediumcertifierad av Speak of Spirit. Susanne anser att vara en länk mellan andevärlden och vår verklighet är en fantastisk möjlighet, att kunna visa på att livet fortsätter efter den fysiska döden. Det i sig kan lindra och ge hopp åt oss efterlevande. Det är ett viktigt uppdrag att vara medium och Susanne ser på det med stor respekt och vördnad.

Vi ser fram emot en härlig kväll tillsammans med andevärlden! Varmt välkomna!

Fredag 3/6 kl. 18.30 Obs tiden! Storseans med Carina Tanaskovic och Susanne Andersson

Susanne & Carina

Vi har åter glädjen att välkomna Carina Tanaskovic till SSF, ikväll tillsammans med Susanne Andersson.
Carina är utbildad healer och vidareutbildar sig i esoteriskt mediumskap, shamanism & mystik.

Mer om Carina: www.speakofspirit.se

Susanne Anderson fick sin certifiering från Speak of Spirit, dvs Mia Ottosson och Carina Tanaskovic. Susanne är mångårig sekreterare i SSFs styrelse.

Välkommen till en glädjefylld seans!

Skicka ett mejl till:

och förboka din plats. Betala på plats.
Entré 200kr, medlem 100kr.
Betala med kontanter eller Swish!

Medial workshop med Carina Tanaskovic Lördag 4/6 kl. 10.00 – 16.00

Carina

För dig som är nyfiken och vill prova på att utveckla din intuition och medialitet. Även för dig som har påbörjat din resa och vill utvecklas mer.

Kostnad 650 kr

Anmälningsavgift 200 kr garanterar en plats och ska vara betald senast den 25 maj.

Swish 1230427948 eller pg 404469-9. Skriv 4/6 och din mejladress.

Medial workshop med Carina Tanaskovic Söndag 5/6 kl. 12.00 – 15.00

Personlig utveckling är viktigt och nu har du möjligheten att komma på en workshop med Carina där hon berättar om arketyper mm. Hon kommer även att ha många upplevelsebaserade övningar.

Kostnad 350 kr

kl. 12.00 – 15.00

Anmälningsavgift 100 kr garanterar en plats och ska vara betald senast den 25 maj.

Swish 1230427948 eller pg 404469-9. Skriv 5/6 och din mejladress.

Lyssna på vår podd!

Mikael & Prallan