Beskrivning saknas.

Gott slut, gott nytt! Allt har en början och allt har ett slut. Tack till alla som besökt oss genom åren. Gott nytt år från hela SSF:s styrelse.

30/12 2020 Nu lämnar Stockholms spiritualistiska förening lokalerna på Holländargatan 25 efter nästan 40 år på adressen. Det känns väldigt bra, vi har rensat och städat, packat ner och flyttat till Högbergsgatan 48, på söder i Stockholm.

1/10 2020 SSF flyttar till Högbergsgatan 48

Efter många år på Holländargatan ska SSF flytta till nya lokaler på Södermalm i Stockholm. Från och med den 1 oktober är vår nya adress Högbergsgatan 48. Vi kommer att dela lokal med The Academy for Inner Potential. SSF kommer att ha sin verksamhet jämna veckor.

Här på Holländargatan 25 hade SSF sina lokaler i 37 år. Lokalen invigdes den 5 september 1983. Innan dess hade föreningen en lokal på Karlavägen 52. En ny epok i föreningens 90-åriga historia har börjat med en ny adress på Högbergsgatan 48.

Välkommen till vår nya lokal!

Med anledning av Covid-19 och begränsade platser till våra seanser, har vi infört förbokning. Vill du delta i våra aktiviteter, sänd då ett mejl till: info@stockholmsspiritualistiskaforening.se

Betalning sker sedan vid entrén, helst med Swish men även kontant går bra. Har du inte föranmält dig, får du komma in i mån av plats.

Vi följer FOHM:s allmänna råd med handtvätt, avstånd och inga förkylningssymtom.

Till healingkvällar och träningsseanser behövs inte föranmälan.