Bildgalleri

Här på Holländargatan 25 hade SSF sina lokaler i 37 år. Lokalen invigdes den 5 september 1983. Innan dess hade föreningen en lokal på Karlavägen 52.
En ny epok i föreningens 90-åriga historia har börjat med en ny adress på Högbergsgatan 48.
Lördagen den 7 mars hade vi en mycket lyckad ”Andlig eftermiddag”. Deltagarna fick möjlighet att prova på medial förmedling, vägledning med kort och healing. Det blev en härlig eftermiddag med många besökare. Tack till alla er som kom!
Varmt tack till Rosemari Södergren, som höll ett intressant föredrag om spiritualismens historia på Höstmötet den 24 november 2019.
Vi tackar Yvonne Ackermann och Tobbe Andersson för en trevlig och mysig storseans den 21 november 2019.

Tack Speak of Spirit för en härlig storseans den 24 oktober 2019. Tack alla som kom och bidrog till den fina stämningen.