Medial utvecklingscirkel 

Under hösten finns möjlighet för dig som är nyfiken nybörjare eller har hållit på ett tag med andlig och medial utveckling att anmäla dig till en cirkel på lördagar med Annika Westerling och Susanne Andersson.

Upplägget är teori, reflektioner och praktiska mediala och intuitiva övningar. Vi lägger stor vikt att alla kan delta oavsett tidigare erfarenhet, att alla känner sig inkluderade och det brukar bli en perfekt blandning. En hjärtlig stämning med en stor portion nyfikenhet på allt det som finns utöver det vi fysiskt ser och känner i vardagen. Vi värnar om att alla känner sig trygga.

Det är följande lördagar; 21/9, 12/10, 23/11 och 14/12. Vi startar kl 10.00 och slutar kl 15.00.

Lokalen ligger nära Fridhemsplan.

Mer info och anmälan, mejla till: sus-andersson@hotmail.com